Velkommen til våre nye studenter

I dag har vi tatt imot og ønsket våre nye heltidsstudenter velkommen til skolen vår.
Bilde
Oppmøte nye studenter høst 2020

På bildet ser vi noen av de nye studentene utenfor skolen før opprop og inngang til de respektive klasserommene.

I dag startet våre studenter et utdanningsløp som vil dem gi nye og spennende muligheter i arbeidslivet. I sin velkomsttale la rektor Gard Tekrø Rolid vekt på at studentene, tross de rådende forhold, må fokusere på læring og den innsatsen de legger ned som vil være noe av det viktigste de gjør her i livet.  

Smitteverntiltakene fører dessverre til at ikke alle tradisjonelle aktiviteter i åpningsuka kan gjennomføres slik de tidligere har blitt gjort, men Tekrø Rolid håper likevel at studentene vil finne seg til rette og ikke minst begynne å bli kjent med både medstudenter og skolen. På grunn av tiltakene kunne ikke alle studentene samles i det store auditoriet som vanlig, men ble samlet i sine respektive klasserom sammen med sine lærere. Dette gjorde at rektor ikke kunne møte de nye studentene i et allmøte, men måtte framføre sin tale i en videoinnspilling. I videoen bidro også avdelingsleder for helsefag og skolens smittevernansvarlige, Line Narvesen Jørgentvedt, med informasjon rundt skolens smitteverntiltak.    

- Jeg håper dere har forventninger til studiestarten, og at dere forventer at dere skal få noen faglig utfordrende og givende år. Jeg håper også at dere forventer å møte mange hyggelige folk som dere kan være sammen med både i skoletida og på fritida, sa rektor. - Som medstudenter og medmennesker har vi alle et ansvar for å ta vare på folk rundt oss, og skolen og skolens ansatte har et særlig stort ansvar for å få dere til å trives. Likevel er det deg, din innsats og din innstilling som betyr aller mest, var hans budskap til de nye studentene.  

- Jeg vil ønske alle til lykke med nytt studieår, dette skal bli bra! avsluttet rektor Tekrø Rolid.