Våre studiesteder

Fagskolen Innlandet tilbyr høyere yrkesfaglige utdanninger på mange ulike steder på Innlandet. På denne siden finner du mer informasjon om de ulike studiestedene våre.
Bilde
Fagskolen Innlandet

Campus Kallerud: Moderne lokaler, naboskapet med NTNU og nærheten til industrimiljøet på Raufoss legger grunnlaget for et godt og givende studentliv på Campus Kallerud på Gjøvik. Foto: Tom Kolstad

Fagskolen Innlandet tilbyr utdanninger innen bygg og anlegg, elektro, helse- og oppvekstfag, datateknikk, landbruksfag, teknikk og industriell produksjon og økonomi og ledelse. Fagskolen Innlandet har lokale utdanningstilbud flere steder i fylkene Innlandet, Buskerud og Telemark, Viken og i Trøndelag.

Vi har studenter fra alle landets fylker. Les mer om våre ulike studiesteder i boksene nedenfor:

FI

Med over 1700 studenter er Fagskolen Innlandet en av landets største fagskoler. Skolen har et bredt fagtilbud, og et tett samarbeid med næringslivet.

Les mer om studiestedet

Fagskolen Innlandet tilbyr fagskolestudium i bygningsvern i samarbeid med Vest-Telemark Museum. Vest-Telemark Museum i Eidsborg er hovedbølet for det konsoliderte museet i Vest-Telemark.

Les mer om studiestedet

Fagskolen Innlandet tilbyr fagskolestudium i bygningsvern i samarbeid med Valdresmusea.Formålet til Valdresmusea er å drive bevaring, dokumentasjon, forsking og formidling av lokal kulturarv. Valdresmusea er kjernemuseum i Norge i arbeidet med levende folkekultur.

Les mer om studiestedet

Storhamar videregående skole kan spore sin historie helt tilbake til begynnelsen av 1900-tallet. I dag er Storhamar en moderne kombinert skole som tilbyr flere utdanningsprogram for både ungdom og voksne. Fagskolen Innlandet tilbyr nå flere utdanningsløp innen helsefag på Storhamar videregående skole.

Les mer om studiestedet

Hvam videregående skole ligger i Nes kommune i Akershus og har hatt utdanning i landbruk i mer enn 100 år. Sammen med Fagskolen Innlandet tilbyr Hvam framtidsrettet utdanning i et grønt miljø. Vi tilbyr nå flere utdanningsløp innen landbruk. 

Les mer om studiestedet

 

Karriere Oppland Lillehammer er et veilednings- og utdanningssenter for voksne i Lillehammer og omegn. Senteret tilbyr karriere- og studieveiledning, videregående opplæring, fagskole (videreutdanning), desentralisert høyskoleutdanning og realkompetansevurdering. Karriere Oppland Lillehammer har lokaler sentralt i Lillehammer.

Les mer om studiestedet

Med rundt 120 ansatte og 5-600 elever og studenter er Nome videregående skole en betydelig opplæringsinstitusjon i Telemark. Avdeling Søve har etablert et fagsenter for grønne næringer, og tilbyr fagskolestudium innen Sauehold og lokal foredling av naturbaserte råvarer i samarbeid med Fagskolen Innlandet.

Les mer om studiestedet

Med avansert teknologi, seks ulike lab’er, undervisningsrom og konferansesal er Læringsfabrikken et inspirerende og uvanlig studiested der studentene får en praktisk tilnærming til ulike fag og får løse tekniske oppgaver.

Les mer om studiestedet

Fagskolen Innlandet tilbyr fagskolestudium i bygningsvern i samarbeid med Rørosmuseet. Rørosmuseets faglige ansvarsområder er bergverkshistorie, bygningsvern, sørsamisk kulturhistorie, naturhistorie og Verdensarven Røros bergstad og Circumferensen.

Les mer om studiestedet

Storsteigen videregående skole har undervist i landbruk og naturbruk i mer enn 100 år, og tilbyr en framtidsrettet utdanning innen grønt naturbruk i samarbeid med Fagskolen Innlandet. 

Les mer om studiestedet

Fagskolen Innlandet tilbyr videreutdanning i Rehabilitering i samarbeid med Trysil videregående skole. Trysil videregående skole ligger i Trysil kommune i Østerdalen i Hedmark. Kommunen grenser til Engerdal, Rendalen, Åmot, Elverum, Våler og Sverige.

Les mer om studiestedet

Tynset

Tynset Studie og Høyskolesenter er lokalisert ved Nord-Østerdal Videregående Skole. NØVGS er en nybygget skole, som rommer 100 ansatte og ca 500 elever. 

Les mer om studiestedet

Høgskolesenteret i Kongsvinger er et utdanningssenter for høyere utdanning, forskning og kompetansetiltak rettet mot privat og offentlig sektor. Vi satser sterkt på unike, relevante og fremtidsrettede studier, med til sammen ca. 900 studenter på heltid og deltid.

Les mer om studiestedet