Velkommen til studiestart!

16. august går startskuddet. Da ønskes nye og gamle studenter velkommen til læring og innsats. Pandemien som har preget fagskolen og resten av Norge de siste semestrene, er nå mer under kontroll. Fagskolen Innlandet følger de nasjonale smittevernreglene og vil åpne for fysisk undervisning på campus dersom smittesituasjon tilsier dette.
Bilde
Velkommen til studiestart!

Informasjonshåndbok og annen relevant info sendes ut til alle studenter med e-post i løpet av sommeren. 

Mye og viktig informasjon finner du også her på våre nettsider – trykk på «For studenter» i menyen over. Der finner du oversikt over de ulike studieretningene, forkurs i matematikk, pensumbøker, krav til bærbar pc, canvas (vårt digitale fag- og klasserom), muligheter for lån og stipend, studentforsikring og tilgang til kantine.

Trenger du veiledning fra en studierådgiver eller råd om helsetjenester, finner du også dette under «For studenter».

Alle våre studenter er fullverdige medlemmer av studentsamskipnaden i SIT.

Samskipnaden omfatter også NTNU-studentene, og driften skjer i samarbeid med SiT (Studentsamskipnaden i Trondheim).

I tillegg til å legge til rette for et godt og innholdsrikt studentliv, bl.a. med fadderuke, tilbyr SiT studentboliger. Sit har mange tjenester for deg som student på Gjøvik! Sjekk ut alle våre tjenester på campus i denne omvisningsfilmen

Du kan søke om studentbolig HER.

Det er viktig at alle som skal oppholde seg på campus har satt seg inn i smittevernreglene. Les vår smittevernveileder her.