Takk for i år!

Fagskolen Innlandet takker studenter, samarbeidspartnere og ansatte for i år og ønsker velkommen tilbake til nytt skoleår i august.

Gard Tekrø Rolid, Fagskolen Innlandet

Et skoleår er over, men i august åpner Fagskolen Innlandet på nytt dørene for våre studenter. Fra neste skoleår vil det være mulig å ta korte spissede utdanninger hos oss - mens du er i full jobb, og vi skal jobbe videre med digitalisering av helsefagutdanningene og utvikling av elkraftlaboratorium.

Mye har skjedd i løpet av året. Fagskolen Innlandet ble tildelt utdanningsprisen for fremragende arbeid med utdanningskvalitet i norsk fagskoleutdanning og fikk akkreditering innen bygg- og anleggsteknikk. Fagskoleingeniører har fått økt ansvarsrett på norske byggeplasser, skolen har arrangert lærerkonferanse og studentene har arrangert karrieredag, og ikke minst: fagskoleutdannede er meget ettertraktet arbeidskraft

Rektor Gard Tekrø Rolid trekker fram fram flere av årets høydepunkter.

– Ny læringsplattform, ombygging, etablering av KEM-lab og investering i Læringsfabrikken er noen av sakene vi har jobbet med i året som har gått, sier Tekrø Rolid.

HYU – Høyere Yrkesfaglig Utdanning AS kan komme i gang til høsten - la oss endelig håpe at det skjer! Vi har også fått godkjent nye utdanninger: Målrettet miljøarbeid knyttet til mennesker med utviklingshemming og Mekanisk automatisering

Fagskolen Innlandet ønsker studenter, samarbeidspartnere og ansatte en riktig god sommer!