Riktig god jul fra Fagskolen Innlandet

Fagskolen Innlandet ønsker ansatte, studenter og samarbeidspartnere en god jul og et godt nytt år.
Fagskolen Innlandet
Rektor Gard Tekrø Rolid og sekretær Anne Berit Ramstad Olsen foran juletreet på Fagskolen Innlandet.

2018 har vært et begivenhetsrikt år for Fagskolen Innlandet. Skolen har feiret femti år og har flere studenter enn noen gang tidligere. Fagskoleutdanning gir nå økt ansvarsrett, og Fagskolen Innlandet fikk Utdanningskvalitetsprisen for fagskoler

Rektor Gard Tekrø Rolid takker for samarbeidet i 2018, ønsker alle en god jul og et godt nytt år.

- Jeg vil gjerne takke alle ansatte for mye godt arbeid gjennom året, sier Tekrø Rolid.

- En stor takk også til våre studenter og samarbeidspartnere!

Fagskole er i vinden som aldri før, mener Tekrø Rolid:

- «Alle» er opptatt av fagskole og ser fagskoleutdanning som en viktig bidragsyter for kompetanse i norsk næringsliv i framtida.

Etter en vel fortjent juleferie starter undervisningen opp igjen 3. januar.

-  Velkommen tilbake til Fagskolen Innlandet i 2019, avslutter Tekrø Rolid.