Manufacturing 4.0 – bli med på utviklingen!

«Den fjerde industrielle revolusjon» har ført til gjennomgripende endringer og automatisering av industriell produksjon og planlegging. På Fagskolen Innlandet følger vi den teknologiske utviklingen tett, og vi bygger nå opp en full fagskoleutdanning kalt «Manufacturing 4.0». Til dette trenger vi en kvalifisert person i en nyopprettet, 100 prosent fast undervisningsstilling. Det kan også være aktuelt med en deltidsstilling.
Bilde
Foto: Tom Kolstad
På Fagskolen Innlandet følger vi den teknologiske utviklingen tett, og vi bygger nå opp en full fagskoleutdanning kalt «Manufacturing 4.0». Foto: Tom Kolstad

Vi er på jakt etter deg som har utdanning på minst bachelor- eller fagskoleingeniørnivå, som har relevant praksis innenfor fagfeltet og gjerne erfaring fra robotisering, programmering og ulike yrker knyttet til elektrofag. God digital kompetanse er en fordel. Pedagogisk utdanning er ikke noe krav, men den må tas innen tre år etter oppstart i stillingen.

Om du dessuten liker å jobbe med mennesker, har gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig og gjerne glimt i øyet, er det fint. Vi ønsker oss en inspirerende fagperson som ser verdien av samarbeid, tverrfaglighet og profesjonalitet i arbeidsprosesser. Som lærer i Manufacturing 4.0 vil du være sentral i arbeidet med å videreutvikle fagområdet.

En av landets største offentlige fagskoler

Fagskolen Innlandet er en av landets største offentlige fagskoler med rundt 1500 studenter og 75 lærere. I mange år har vi ligget i front med vår satsing på tekniske fag (vi fikk bl.a. i 2018 Utdanningskvalitetsprisen for fagskoler). På det nasjonale Studentbarometeret er vi i toppsjiktet; både miljø og undervisning får svært gode karakterer.

Sentralt står vårt nære samarbeid med lokale bedrifter, flere av dem er teknologisk ledende både nasjonalt og internasjonalt. Som lærer i Manufacturing 4.0. vil du få nær og hyppig kontakt med våre partnere i Læringsfabrikken og Raufoss industripark.

Godt bo- og arbeidsmiljø!

Fagskolen ligger på Campus Kallerud (nær Gjøvik sentrum) sammen med NTNU Gjøvik og flere innovative bedrifter. Skolen har moderne og trivelige lokaler, godt utstyrte undervisningsrom og egen kantine.

Gjøvik kommune har ca. 30.000 innbyggere, et godt bomiljø og rikt kulturtilbud.

Se fullstendig utlysning på finn.no. Søknadsfrist er 23. februar.