Informasjonshåndbok for studenter på tekniske studieretninger

I ukene 33-38 starter studiene for nye og gamle nettstudenter ved Fagskolen Innlandet. Dere finner all den informasjonen dere trenger i «Informasjonshåndbok for studenter på tekniske studieretninger, nettbaserte studier med samlinger».
Bilde
Fagskolen innlandet

Rektor ved Fagskolen Innlandet, Gard Tekrø Rolid, har følgende velkomstmelding til nye studenter:  

«Velkommen til alle nye studenter og velkommen tilbake til dere som har gått her før! Jeg håper alle har hatt en god sommer og at dere nå er klare for å lære mye nytt. Alle vi ved Fagskolen Innlandet ser fram til å møte dere! Vi er klare for å legge til rette for at dere skal lære mest mulig mens dere studerer ved skolen.

Etter flere år med pandemi, ser vi nå frem imot en normal oppstart av skoleåret 2022, med et yrende liv i alle klasserom, laboratorier, friarealer, uteområder og kantina. Det sosiale aspektet av å være student er viktig, og er noe som ofte skaper relasjoner for resten av livet.

I dette heftet finner du informasjon og opplysninger om mye av det som angår din skole- og læresituasjon ved Fagskolen Innlandet. Hvis det er noe du er usikker på, kan det være lurt å ta en titt på dette heftet før du eventuelt spør teamleder eller lærer. Besøk gjerne våre nettsider også.

Når det gjelder spørsmål om eksempelvis eksamen eller vurdering, er det utarbeidet egne reglement av overordnede myndigheter. Slike forskrifter og reglementer er nødvendige for å sikre både studenter og skolen best mulig saksbehandling. Har du spørsmål angående noen av disse områdene, kan du henvende deg til faglærer eller teamlederen.

Jeg håper at du vil trives ved Fagskolen Innlandet - både med studiene og skolesituasjonen. Lykke til!»


Gard Tekrø Rolid Rektor