Feiret avgangsstudentene

Fredag 14. juni var siste dag på skolen for årets avgangstudenter, og dagen ble feiret med Fagskolen Innlandets tradisjonelle markering.
Fagskolen Innlandet, Avslutningsseremoni, avgangsstudenter

Rektor Gard Tekrø Rolid gratulerte avgangsstudentene med fullført høyere yrkesfaglig utdanning.

– Dere har grunn til å være stolte i dag, sa rektoren.

– Vær glad for det dere har oppnådd og feir dagen!

I sin tale til studentene uttrykte han stolthet over å få lov til å være rektor ved en skole som bidrar til at samfunnet får sårt tiltrengt kompetanse. Tekrø Rolid oppfordret også studentene til å ta vare på venner og nettverk som de har opparbeidet gjennom studiene.

– Det garanterer jeg at vil hjelpe dere når dere skal løse utfordrende oppgaver i framtida eller når dere er ute etter en ny jobb.

Beste student

Tradisjonen tro fulgte utdeling av roser til alle studentene og ur til den beste studenten ved de enkelte fordypningene.

Urutdelere var Torkel Aass fra Nammo AS, May Brekken fra Nordre Land kommune, Atle Bergo fra Bravida, Vidar Lillestu fra Caverion Norge AS, Hans Jørgen Bjøralt fra Backe Oppland, Bjørn Ottar Torp fra Moelven Byggmodul  og Arne S. Høy på vegne av PON (Caterpillar).

Urvinnerne var Johan Bjørseth (17IT-drift), Sigve Brunes (17KEM), Hildur Fallingen (17 Kreftomsorg og lindrende pleie), Dag Henning Halvorsen (17MD), Stig Joar Sanden (15EKNETT), Kjartan Andreas Lyngstad Engen (17BYGG), Glen Olsen (17BYTRE) og Haakon Rimala Wiegaard (17AN).

Se bilder fra avslutningen på skolens Facebook-side.