Studentrådet (SIT)

Styremedlemmer:
Leder: Pål Sidhu, tel 920 97 838, pal.singh.stadsvoll.sidhu@fs-innlandet.no
Nestleder: Andreas Braathen, tel 930 97 973, andreas.braathen@fs-innlandet.no
Økonomiansvarlig: Tor Einar Torekåsa, tel 482 40 384, tor.einar.sanda.torekasa@fs-innlandet.no

Vil du bli med i studentrådet?
Har du lyst til å bli med i studentrådet, for på den måten å arbeide for studentenes interesser? Studentrådet vil trenge tre nye medlemmer fra skolestart. Hvis dette er noe du kan tenke deg, ta kontakt med styrets leder Pål Sidhu eller nestleder Andreas Braathen.

ONF – Organisasjon for Norske Fagskolestudenter

Studentene ved Fagskolen Innlandet er medlem av ONF – Organisasjon for Norske Fagskolestudenter.

ONF fremmer fagskolestudenters rettigheter, interesser og vilkår ovenfor samfunnet og beslutningstakere. Organisasjonen er partipolitisk uavhengig. ONF sikrer at studentene på fagskolen får:

• Et nasjonalt talerør for fagskolestudentenes sak.
  • Veiledning til å bygge studentdemokrati på fagskolen.
  • Veiledning ved studentsaker og spørsmål om studentrettigheter.
  • Mulighet til å påvirke ONFs arbeid og rett til å stille til sentrale tillitsverv i organisasjonen.

Medlemskontingenten er fra og med våren 2016 kr. 75,- per student per semester.
Kontakt: post@fagskolestudent.no
Du kan lese mer om ONF på deres nettside http://www.fagskolestudent.no/

Studentvelferd

Studenter ved Fagskolen Innlandet er medlemmer av Sit. Sit skal bidra til at studentene trives i Gjøvik og at flere ønsker å studere her. Medlemskapet gir tilgang til en rekke tjenester:

• Studenter kan søke om barnehageplass og studentbolig gjennom Sit Gjøvik. Det finnes studentboliger for single, par og familier.
  • Foreningsliv, kurs, helsetjenester og treningmuligheter.

I disse to Youtube-videoene finner du masse nyttig informasjon om Sit:
Velkommen til Gjøvik Sit
Tour de Sit på Gjøvik

Bokhandel

Akademika Gjøvik er studentbokhandelen for Fagskolen Innlandet og NTNU Gjøvik. Vi holder til i G-bygget på NTNU og har kalkulatorer og pensumbøker til alle studier og forkurs.

Åpningstider:
Mandag-fredag: 09.00-15.00