Godt arbeidsmiljø - spennende oppgaver

Fagskolen Innlandet er opptatt av å knytte til seg mennesker med høy kompetanse. Ønsker du en engasjerende arbeidsplass som jobber tett på samfunn og arbeidsliv, har vi mye å by på.

Vi tilbyr blant annet

• Spennende og utfordrende fagmiljø som har fokus på utvikling, læring og kompetanse
  • Voksne og motiverte studenter
  • Tilrettelegging for videreutdanning
  • Flotte og moderne undervisnings- og kontorlokaler
  • Fylkeskommunale tilsettingsvilkår med gode pensjons- og forsikringsordninger

Fagskolen Innlandet er nyrenovert og har moderne og avansert teknisk utstyr. Vi tilbyr en rekke studier innen tekniske fag, helsefag, landbruksfag og økonomi- og ledelsesfag.

Fagskolen har moderne og trivelige lokaler, sentralt plassert på Campus Kallerud i Gjøvik.

Fagskolen er en del av et større kompetansemiljø og samarbeider med næringslivet i området.

Som ansatt ved Fagskolen Innlandet har du tilgang til en rekke goder. Disse omfatter alt fra kurs- og andre opplæringstiltak, til muligheter for fleksibel arbeidstid og fri i høytider.

Om Fagskolen Innlandet

• Eies av Oppland og Hedmark fylkeskommuner
  • Landets største offentlige fagskole
  • Rundt 1100 studenter og 65 lærere
  • Fagskolen har heltids, deltids og nettstøttede studietilbud.
  • Ligger på Campus Kallerud sammen med NTNU i Gjøvik og flere innovative bedrifter
  • Fagskolen er en del av et større kompetansemiljø og samarbeider med næringslivet i området
  • Fagskolen har moderne og trivelige lokaler, godt utstyrte undervisningsrom og egen kantine

Vil du jobbe for oss?

Selv om det ikke er en ledig stilling innen ditt fagfelt akkurat nå, er skolen stadig på jakt etter fagpersoner. Kunne du tenke deg å jobbe for Fagskolen Innlandet i framtiden? Ta gjerne kontakt med avdelingsleder Trond Eftedal trond.eftedal@fagskolen-innlandet.no for nærmere opplysninger om ledige stillinger og kompetansebehov.