Vil du profilere din bedrift på karrieredagen?

8. februar arrangerer studentene ved Fagskolen Innlandet karrieredag. Arrangementet bidrar til å knytte kontakter mellom studenter og næringsliv.

Formålet med karrieredagen er at studentene skal bli kjent med bedrifter og kunne knytte kontakter til fremtidige arbeidsgivere. Karrieredagen skal være med på å inspirere studentene og bidra til å øke interessen for fagskoleingeniører hos bedriftene.

Studentrådet ønsker bedrifter fra forskjellige bransjer til karrieredagen for å profilere sine bedrifter og bli kjent med fagskolestudenter.

Det er gratis for bedriftene å delta. Skolen tilbyr plass for stand i fellesarealet i hovedetasjen. Det er også mulighet for bedriftspresentasjoner i auditoriene om man melder seg på før 20. desember.

Fagskolen har mange forskjellige fordypninger innen tekniske fag: Bygg og anlegg, KEM, FDV, BIM, IT – Drift og sikkerhet, Elektro, Teknikk og industriell produksjon, Logistikk og ledelsesfag.

Ønsker du å profilere din bedrift på Fagskolen Innlandet den 8. februar?

Ta kontakt med Studentrådet på studentradet@fagskolen-innlandet.no

Publisert: 10.12.18, Kl. 11:35 / Av: Haavard