Vil du profilere din bedrift på karrieredagen?

8. februar arrangerer studentene ved Fagskolen Innlandet karrieredag. Arrangementet bidrar til å knytte kontakter mellom studenter og næringsliv.
Fagskolen Innlandet Karrieredag ØM Fjeld
Fra karrieredagen 2018.

Formålet med karrieredagen er at studentene skal bli kjent med bedrifter og kunne knytte kontakter til fremtidige arbeidsgivere. Karrieredagen skal være med på å inspirere studentene og bidra til å øke interessen for fagskoleingeniører hos bedriftene.

Studentrådet ønsker bedrifter fra forskjellige bransjer til karrieredagen for å profilere sine bedrifter og bli kjent med fagskolestudenter.

Det er gratis for bedriftene å delta. Skolen tilbyr plass for stand i fellesarealet i hovedetasjen. Det er også mulighet for bedriftspresentasjoner i auditoriene om man melder seg på før 20. desember.

Fagskolen har mange forskjellige fordypninger innen tekniske fag: Bygg og anlegg, KEM, FDV, BIM, IT – Drift og sikkerhet, Elektro, Teknikk og industriell produksjon, Logistikk og ledelsesfag.

Ønsker du å profilere din bedrift på Fagskolen Innlandet den 8. februar?

Ta kontakt med Studentrådet på studentradet@fagskolen-innlandet.no