Vil du delta i digitaliseringen av byggebransjen?

Til høsten starter Fagskolen Innlandet opp med studier innenfor BIM. Bli med på toget nå!

Er du interessert i bygningsinformasjonsmodellering (BIM)? Fagskolen Innlandet starter et årstudium i BIM fra høsten 2017. Dette kan gjennomføres som et heltidsstudium over ett år.

Det er fortsatt ledige plasser ved studietilbudet. Kvalifikasjon til studiet er fagbrev eller godkjent realkompetanse.

Informasjonsmøte

I forbindelse med dette studiet vil det bli avholdt et informasjonsmøte om BIM, om studiets innhold og hvilke muligheter som åpner seg på arbeidsmarkedet etter endt skolegang.

Møtet avholdes i Fagskolen Innlandets lokaler torsdag 4. mai kl. 09.00.

Klikk her for å se en informasjonsfilm om åpen BIM fra BuildingSmart.

For mer informasjon ta kontakt med avdelingsleder Arne S. Høy tlf. 942 04 000

Kurskode
FTI02H
Heltid

Det er stor etterspørsel etter BIM-teknikere, blant annet hos større entreprenører, rådgivere, programvareleverandører, arkitektfirmaer, ferdighus-fabrikanter og i undervisningssektoren.

Disse skolene tilbyr studiet:
Fagskolen Tinius Olsen
Heltid