Vil du delta i digitaliseringen av byggebransjen?

Til høsten starter Fagskolen Innlandet opp med studier innenfor BIM. Bli med på toget nå!

Er du interessert i bygningsinformasjonsmodellering (BIM)? Fagskolen Innlandet starter et årstudium i BIM fra høsten 2017. Dette kan enten gjennomføres som et heltidsstudium over ett år eller som et deltidsstudium over to år.

Det er fortsatt ledige plasser ved studietilbudene. Kvalifikasjon til studiet er fagbrev eller godkjent realkompetanse.

Informasjonsmøte

I forbindelse med dette studiet vil det bli avholdt et informasjonsmøte om BIM, om studiets innhold og hvilke muligheter som åpner seg på arbeidsmarkedet etter endt skolegang.

Møtet avholdes i Fagskolen Innlandets lokaler torsdag 4. mai kl. 09.00.

Klikk her for å se en informasjonsfilm om åpen BIM fra BuildingSmart.

For mer informasjon ta kontakt med avdelingsleder Arne S. Høy tlf. 942 04 000

Kurskode
FTI02H/N
Nettbasert

Det er stor etterspørsel etter BIM-teknikere, blant annet hos større entreprenører, rådgivere, programvareleverandører, arkitektfirmaer, ferdighus-fabrikanter og i undervisningssektoren.

Disse skolene tilbyr studiet:
Fagskolen Tinius Olsen
Deltid