Velkommen til karrieredag

Ønsker du å profilere din bedrift på Fagskolen Innlandets karrieredag? Ta kontakt med studentrådet!
Fagskolen Innlandet, karrieredag

Studentrådet ved Fagskolen Innlandet er ansvarlig for gjennomføringen av karrieredagen. Fra venstre Tor Einar Sanda Torekåsa, Silje Moen, Leif Atle Øvrebø Nygård, Jonas Røgeberg og Pål Singh Stadsvoll Sidh.

Onsdag 5. februar 2020 arrangerer Fagskolen Innlandet karrieredag for sine studenter. Formålet er at studentene skal bli kjent med bedrifter og kunne knytte kontakter til fremtidige arbeidsgivere. Karrieredagen skal være med på å inspirere studentene, og bidra til å øke interessen for fagskoleingeniører hos bedriftene.

Vi ønsker bedrifter fra forskjellige bransjer til karrieredagen. Samtidig som man profilerer sin bedrift får man anledning til å bli kjent med våre fagskolestudenter.

Bedriftene får plass for stand i fellesarealet i hovedetasjen på fagskolen, og det er gratis på delta. I tillegg til stand i fellesarealet kan bedriftene presentere seg i auditoriet. Dette krever at man melder seg på i forkant.

Fagskolen tilbyr fordypninger innen mange ulike fag: Bygg, anlegg, KEM, FDV, elektro, datateknikk, informasjonsmodellering, helsefag, landbruksfag, ledelsesfag, logistikk, samt teknikk og industriell produksjon.

Ønsker du å profilere din bedrift på Fagskolen Innlandet den 5. februar?

Ta kontakt med studentrådet på studentradet@fagskolen-innlandet.no