Gratulerer til årets avgangsstudenter!

Fredag 15. juni var siste dag på skolen for årets avgangstudenter, og dagen ble feiret med Fagskolen Innlandets tradisjonelle markering av at fagskoleutdanningen er over.

Skolen har i vår fått ny rektor, Gard Tekrø Rolid, og i sin første tale til studentene uttrykte han stolthet over å få lov til å være rektor ved en skole som bidrar så positivt til samfunnsregnskapet. Tekrø Rolid understreket også at mennesker som har en yrkesfaglig bakgrunn er viktige bidragsytere for å holde AS Norge i gang. Han oppfordret studentene til å være ydmyke, men understreket at de med sin kompetanse er fullverdige diskusjonspartnere når beslutninger tas og nye produkter eller metoder skal utvikles.

Studentrådsleder Torstein Gåsdalen la vekt på at studentene nå har en høyere yrkesfaglig utdanning, og at kompetansen er verdifull for arbeidslivet. Han oppfordret avgangsstudentene til å beholde vennskapet og kontakten seg i mellom.

Beste student

Tradisjonen tro fulgte utdeling av roser til alle studentene og ur til den beste studenten ved de enkelte fordypningene.

Urutdelere var Torkel Aass fra Nammo AS, Jørn Børresen fra Caverion Norge AS, Pål Thune fra Backe Oppland, Rune Abrahamsen fra Moelven Limtre, Per Ivar Ingvaldsen fra GK Norge, Stian Søhoel fra Bravida, Maarten  Beck fra Martinsen Transport. Avdelingsleder Arne Høy delte ut på vegne av Syljuåsen og PON (Caterpillar).

Urvinnerne var: Halvor Elton, Torstein Kongslie, Vidar Okkenhaug, Daniel Hovland, Håvard Lien, Jonas Sjuve, Tor Gråtan, Kim Roar Hammervold Espelid, Tore Rausand og Knut Myklebust.​

Publisert: 15.06.18, Kl. 14:05 / Av: Thor Åge Bergan