Et ekstra mattekurs gjør deg bedre forberedt!

Velkommen til alle dere som har valgt en utdanning ved Fagskolen Innlandet. Har du valgt et studium innenfor tekniske fag der matematikk og fysikk er viktige grunnlagsemner, kan kanskje et ekstra mattekurs i forkant av studiestart gjøre deg bedre forberedt?

Begynner det å bli lenge siden du regnet matematikk? Føler du at matematikkferdighetene dine er litt rustne, eller at du er spent eller litt skeptisk til matteprestasjonene dine? Da kan det være en god ide å bli med på forkurs. 
Bilde
Forkurs i matte
Foto: AdobeStock

Vi tilbyr følgende kurs:

Kurs 1. Mattekurs på Fagskolen Innlandet - kursavgift kr. 500,-

Tirsdag 2. august til fredag 5. august arrangeres det mattekurs i Fagskolen Innlandets lokaler på Gjøvik - Teknologivegen 12, 2815 Gjøvik.

Tirsdag 2. august starter kurset 11:00 og avsluttes 15:00. De tre påfølgende dagene går kurset fra 08:30 til 15:00. Kursansvarlig er to av skolens realfaglærere. Alt kursmateriell vil bli delt ut, men det settes også av tid til innkjøp av lærebok og kalkulator første dagen. Ta med skrivesaker.

Gjennom de fire dagene vil vi sammen dukke inn i noen av matematikkverdenens mest grunnleggende temaer som tallinje, de fire regnearter, brøk, prosentregning og likninger. Det legges opp til en god blanding av hoderegning, mengdetrening, utforskende oppgaver og logisk resonnement, både alene og sammen med andre studenter. 

Slik melder du deg på mattekurset på Fagskolen Innlandet:

  • VIPPS til nr. 756671. Velg «Mattekurs på FI».
  • Sende en mail til firmapost@fagskolen-innlandet.no. Sett «Mattekurs på FI» i emnefeltet og skriv hva du heter og hvilken klasse du skal begynne i.

Velkommen til mattekurs på Fagskolen Innlandet!

Kurs 2. Nettkurs (MOOC Mattekurs) - kursavgift kr. 500,-

Dette kurset gjennomføres som et nettbasert tilbud. Det vi si at du kan jobbe med matematikk akkurat når, hvor og hvor mye du ønsker frem til skolestart.

Slik melder du deg på mattekurset på nett:

  • VIPPS til nr. 756671. Velg «MOOC Mattekurs».
  • Sende en mail til firmapost@fagskolen-innlandet.no. Sett «MOOC mattekurs» i emnefeltet og skriv hva du heter.

Når dette er gjort vil du i løpet av noen dager få tilsendt nødvendig påloggingsinformasjon.

Velkommen til Matte med Mattis!

Ved spørsmål, ta kontakt med skolen på telefon: 61 14 54 00.