Landbruksstudier studiested Hvam - info 2020

Her publiseres informasjon til deg som er ny student på landbruk ved Fagskolen Innlandet, studiested Hvam, høsten 2020.

I menyen til høyre finner du praktisk informasjon som er relevant for deg som i august skal starte landbruksstudier ved Fagskolen Innlandet. Her finner du informasjonsskriv både for kvalitetsrevisor og dyreassisterte aktiviteter, samt studiekontrakten. Du finner også en oversikt over samlinger, og studieturen som foregår den første samlingen på kvalitetsrevisorstudiet. Du finner informasjon om krav til bærbar pc, i tillegg til  informasjon om kurs i Office-programmene.  Bokliste til dyreassisterte aktiviter er publisert her. Du finner også en veiledning til hvordan du skal ta i bruk skoleportalen og Canvas, samt litt informasjon om reise og overnatting.

Ta kontakt med oss dersom du har ytterligere spørsmål.

E-post: firmapost@fagskolen-innlandet.no

Vi ønsker deg velkommen til studiestart!